- Receptet kommer här om ni vill prova
Dinkelvåfflor
25 g smör
2dl vetemjöl
2 dl dinkelmjöl fullkorn
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 ½ dl standardmjölk
2 ägg
1 dl kesella
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda mjöl,bakpulver och salt.Tillsätt mjölk och ägg, vispa ihop till en jämn smet.
Tillsätt kesella och det smälta smöret. Grädda våfflorna gyllenbruna.
Servera en röra innerhållande: 1 burk creme frache, 2 matskedar majonäs, hackad rödlök, salt och peppar. Till detta kallrökt lax, löjrom,och ägg eller vad man tycker om. Ät och njut.
Man kan servera våfflorna med grädde och sylt också, det blir ju nyttigare än vanliga våfflor.
Det låter jättegott. Så himla kul att du delar med dig av alla goa recept =)
SvaraRaderaRoligt att kika in här hos dig..... det händer hela tiden något nytt. Me like alot =)))
kram
Tack mitt gull=))
SvaraRadera